Tämän sisällön tarjoaa kolmas osapuoli. Jotta voimme nähdä sisällön, tarvitsemme sinulta seuraavan suostumuksen: Markkinointi
Evästeasetukset

Legal

Julkaisutiedot

Layher Oy
Kukonkuja 1
15880 Hollola
Finnland

Oikeudellinen tiedote

Tämän verkkosivuston sisältö on laadittu erittäin huolellisesti. Tästä huolimatta Layher Oy ei vastaa eikä ole vastuussa verkkosivuston sisällön oikeellisuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta. Tämän verkkosivuston sisältöä käytetään käyttäjien sekä vierailijoiden omalla vastuulla. Sisältö, joka nimen mukaan määritetään tietylle tekijälle, heijastaa kyseisen kirjoittajan näkemyksiä eikä välttämättä sivuston tarjoajan tai ylläpitäjän näkemyksiä.

Linkit

Linkitetyt verkkosivustot ovat sen tarjoajan vastuulla. Layher Oy:llä ei ole vaikutusvaltaa linkitettyjen sivustojen nykyiseen tai tulevaan sisältöön. Layher Oy ei ota linkitettyä sisältöä käyttöön vaan mahdollistaa yksinomaa linkin kyseiselle sivustolle.

Tekijänoikeudet

Julkaistun sisällön tekijänoikeudet kuuluvat yksinomaa Layher Oy:lle. Sisältöä saa - jopa osittain - käyttää vain, jos siihen viitataan yksiselitteisesti käytettäessä Layher Oy..

Tietosuoja

Vierailemalla tällä sivustolla vierailija hyväksyy ja on tietoinen, että kerättyjä tietoja voidaan tallentaa esimerkiksi Google Analyticsin välityksellä. Tiedot ovat nimettömiä ja niitä käytetään tilastollisiin tarkoituksiin. Kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.